γσL qєςєη haηı
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

γσL qєςєη haηı

тhiS iS тhє ηiqhтмaяє

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Beyin Gücü

3 posters
YazarMesaj
MaNiK_dePreSiF
Admin
MaNiK_dePreSiF

Beyin Gücü Empty
MesajKonu: Beyin Gücü   Beyin Gücü Icon_minitimePtsi Haz. 08, 2009 5:19 pm

Mezbahadan et taşıyan bir tırın sabahın erken saatlerinde yüklenip bir an önce yola çıkması gerekiyormuş. İşe sabahın kör vakti gelen işçiler tırı yüklemeye başlamışlar. Alelacele işi bitirmişler. Tırın şoförü arkadaki soğuk hava deposunun kapısı kapatılır kapatılmaz yola çıkmış. Ancak son eti çengele takmaya uğraşan işçinin içeride kaldığını kimse farketmemiş. Uyku sersemi olan işçi de başına gelen korkunç şeyi ancak tır hareket edince farkedebilmiş. Tır hiç durmadan 8 saat yol alacağından arkadaşları kaybolduğunu farketmezlerse donarak öleceği kesinmiş.

Bir süre duvarları yumruklamış ama sesini duyuramayacağını biliyormuş. Bir süre sonra üşümeye başladığından hareketleri yavaşlamış ve bir kenara çöküp ölümü beklemeye başlamış. Oturup kaçınılmaz sonunu beklemeye başlamış ve cebinden çıkardığı kağıt kaleme yazmaya başlamış. 1. saat: çok üşüyorum; 2. saat: her yerim uyuşuyor; 3. saat: ayaklarımı hissetmiyorum; 4. saat: donarak ölmek istemiyorum kalemi tutucak gücüm kalmadı ellerim dondu...

Tır etleri teslim edeceği yere geldiğinde şoförü dondurucunun kapısını açınca içerisinin soğuk olmadığını farketmiş. Sabah yola çıkarken aceleden dondurucuyu çalıştırmadığını hatırlayan şoför lanetler okurken köşede büzülmüş yatan işçiyi görmüş. Adamın uyuyakaldığını sanan şoför işçiyi sarstığı halde uyandıramamış.

Polis olaya el koymuş şoför tutuklanmış. Bir müddet sonra adli tabip raporunda işçinin ölüm nedeni vücut ısısının hızla düşüşü olduğu açıklanınca temize çıkmış. Meğerse talihsiz işçi psikolojikman ölmüşmüş.
babyj3
Admin
babyj3

Beyin Gücü Empty
MesajKonu: Geri: Beyin Gücü   Beyin Gücü Icon_minitimePtsi Haz. 08, 2009 5:38 pm

ben bunun bir degısıgını bılıyorum oda aynı bunun gıbı beyın le ilgili

aynı boyle tren vagonalrı seklınce sogutucu üreten bir fırmada calısam muhendıs sogutucular ıdenetlıyomus ısını ogun de bıtırmesı gerekıyomus ama adam ın ısı uzun surmus ve işciler ın calısam saatı bıtmıs muhendıs calısmaya devam etmıs. adam bir sogutucunun ıcerısınde hamsur kalıyo ve o mahsur kaldıgı sogutucuda bozukmus soguk yerıne sıcaklık verıyomus adam cırpınmıs ama duyan olmamıs zaten ıscılerde gıtmıs adam elıen not defterını almıs ve kalemle yazmaya baslamıs 1 saat cok soguk usuyorum 2 saat ayak parmaklarımı hıssetmıyorum3 saat artık yazı yazamıyorum adamı sabah gelen ıscıler bulmusalr ozaman bakmısalrkı fırın gıbıymıs adam piserek can vermıs ........
oRqaNiqh__SheqeR
Admin
oRqaNiqh__SheqeR

Beyin Gücü Empty
MesajKonu: Geri: Beyin Gücü   Beyin Gücü Icon_minitimeSalı Haz. 09, 2009 9:10 pm

WaaY ßea İyiYMiş ..xD

ŞimDi ßen MutLuyum MuTluyum Desem MutLumu oLcam ..?
http://hay-fan.benimforum.org
MaNiK_dePreSiF
Admin
MaNiK_dePreSiF

Beyin Gücü Empty
MesajKonu: Geri: Beyin Gücü   Beyin Gücü Icon_minitimeSalı Haz. 16, 2009 12:00 pm

oRqaNiqh__SheqeR demiş ki:
WaaY ßea İyiYMiş ..xD

ŞimDi ßen MutLuyum MuTluyum Desem MutLumu oLcam ..?

Elçin hocada böle bişey anlatmıştı hatırlıyo musun serpin Very Happy Very Happy

dene bakalım olcak mı Very Happy Very Happy

Beyin Gücü
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Beyin Yaşınız